Sjoukje Kilian
fotografie
Welkom

Als het gaat om communicatie, is beeld in onze snelle maatschappij erg bepalend. In één oogopslag moet een product, een gevoel, een emotie zichtbaar zijn. Voor mij is het een uitdaging om alles in het leven zo mooi en zo puur mogelijk vast te leggen. Verrassend, zonder onnodige franje.

Sinds mijn voltooide opleiding aan de Fotovakschool te Apeldoorn, specialisatie reclame,  heb ik beelden gemaakt voor vakbladen, websites en brochures. Mijn specialisatie reclame zie je terug in alles wat ik vastleg, of het nu een portret, gerecht of gevoel betreft. De wensen van de opdrachtgever zijn doorslaggevend, invulling van een concept of het meedenken aan een concept is voor mij dan ook een geliefde bezigheid.
Met mijn mobiele studio zijn de mogelijkheden talrijk, ter plekke kan op elke locatie studiofoto’s gemaakt worden. De organisatie er omheen, bv het regelen van modellen of props, neem ik desgewenst graag voor mijn rekening.

Rest mij nog om u veel plezier te wensen met het doornemen van deze site. Het meeste materiaal is gepubliceerd. Als u met de muis op de foto komt, verschijnt de naam van opdrachtgever of het vakblad waar de foto voor is gemaakt.

Belangstelling? Neem contact met me op. Ik sta u graag te woord.

 
Copyright 2024 ©  -  Fotokilian.nl - Reclamefotografie Doetinchem  -  Disclaimer  -  Privacyverklaring